www.kryfokamari.blogspot.com

Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

Απόρρητα έγγραφα υψίστης ασφαλείας χάθηκαν από τη ΓΑΔΑ!

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.

Χάθηκαν απόρρητα σχέδια ασφαλείας των σημαντικότερων κυβερνητικών κτιρίων – Βουλή, Προεδρικό Μέγαρο, Μέγαρο Μαξίμου.

 “Θα πέσουν κεφάλια” διαμηνύουν παράγοντες της Κατεχάκη, που μίλησαν στην Ελευθεροτυπία.

Η εξαφάνιση των απόρρητων σχεδίων ασφαλείας αποκαλύφθηκε ...

στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας. Μαζί τους, διαπιστώθηκε ότι λείπει και η στρογγυλή σφραγίδα της Υπηρεσίας Άμεσης Δράσης Αττικής.

Σήμανε αμέσως συναγερμός και ενημερώθηκε όλα τα αρμόδια υπηρεσιακά και πολιτικά γραφεία, ενώ η υπόθεση ερευνάται από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων και την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών.

Τα σχέδια που εξαφανίστηκαν από το γραφείο του τομεάρχη του Κέντρου Επιχειρήσεων Αμέσου Δράσης Αττικής- πρόκειται για τόμους πάνω από 100 σελίδες - , περιλαμβάνουν τα επιχειρησιακά σχέδια για κάθε δυνατό κίνδυνο, που μπορεί να απειλήσει τους διοικούντες τη χώρα.

Πρόκειται για χάρτες, σχεδιαγράμματα των κτιρίων, μυστικές εξόδους διαφυγής σε περίπτωση κινδύνου, σενάρια αντίδρασης των αρχών ασφαλείας σε κάθε δυνατή απειλή, όπως φωτιά, ένοπλη επέμβασή, κατά πάσα πιθανότητα τρομοκρατική επίθεση κ.α.

Πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι είναι δυνατό η εξαφάνιση να οφείλεται σε κόντρες μεταξύ αξιωματικών των ανωτέρων κλιμακίων, ωστόσο δεν αποκλείεται κανένα ενδεχόμενο καθώς κανείς δεν ξέρει σε τί χέρια μπορούν να καταλήξουν και αν θα γίνουν αντικείμενο εκβιασμού, πώλησης, εκμετάλλευσης κάθε είδους.

“Για την υπόθεση αυτή θα πέσουν κεφάλια” ανέφερε στέλεχος της Κατεχάκη, που μίλησε στην Ελευθεροτυπία του Σαββάτου.
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια: