500 gr αλεύρι σκληρό
1 φλυτζάνι λάδι
1 κ.γ. ζάχαρη
1 κ.γ. αλάτι
1 αυγό
1 φακελάκι μαγιά σε σκόνη
Γέμιση
500 gr τυρί φέτα, ή κεφαλοτύρι, ή ανθότυρο κλπ
2 κ.γ. λάδι
1 αυγό
Λίγο πιπέρι
Λίγο μοσχοκάρυδο
Ζυμώνουμε τα υλικά για τη ζύμη και όταν είναι έτοιμη, τη βάζουμε σ' ένα μπολ που το σκεπάζουμε με μεμβράνη ή καπάκι και την αφήνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα περίπου να ξεκουραστεί και να φουσκώσει.
Κόβουμε σε τετράγωνα κομμάτια και γεμίζουμε με τα υλικά της γέμισης.
Σημείωση: Η ζύμη είναι μαλακή και κάνει για πιροσκί και πίτσα.
Καλή επιτυχία!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου