www.kryfokamari.blogspot.com

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

Ανέκδοτο


Πεθαίνει ένας Γάλλος, ένας Γερμανός και ένας Έλληνας και πάνε στον Άγιο Πέτρο. Ο Άγιος Πέτρος τους λέει ότι παρ' ότι δεν ήταν εντάξει στην ζωή τους θα τους δώσει άλλη μια ευκαιρία για να πάνε στον παράδεισο, με την προϋπόθεση όμως ότι θα ρίξουν κάτι στον ωκεανό και δεν πρέπει να το βρει.

Πρώτος πάει ο Γάλλος και πετάει ένα κουμπί. Αφού περνάει μισή ώρα ανεβαίνει πάνω ο Άγιος Πέτρος με το κουμπί και του ανακοινώνει ότι θα πάει στην κόλαση.

Δεύτερος πάει ο Γερμανός και πετάει μια τρίχα. Μετά από δύο ώρες ανεβαίνει ο Άγιος Πέτρος κρατώντας την τρίχα και ανακοινώνει και σ' αυτόν ότι θα πάει στην Κόλαση.

Τελευταίος ο Έλληνας βλέποντας ότι ο Άγιος Πέτρος έχει βρει το κουμπί και την τρίχα σκέφτεται τι θα ρίξει. Αφού έχει αποφασίσει πετάει κάτι στον ωκεανό. Ο Άγιος Πέτρος πέφτει για να το βρει. Περνάει μια ώρα τίποτα, δύο ώρες τίποτα, τρεις, τέσσερις, πέντε, έξι ..... τίποτα.

Αφού είχε νυχτώσει πια ανεβαίνει πάνω ο Άγιος Πέτρος και λέει στον ΄Ελληνα: δεν μπόρεσα να βρω αυτό που πέταξες στον ωκεανό γι αυτό θα σε στείλω στον Παράδεισο. Αλλά πριν πας, πες μου σε παρακαλώ, γιατί έχω μεγάλη περιέργεια, τι ήταν αυτό που έριξες και δεν μπόρεσα να το βρω;

Depon αναβράζων απαντάει ο Έλληνας!

1 σχόλιο:

Nicotine είπε...

Και σίγουρα η γυναίκα του Έλληνα θα έχει κρατημένη την απόδειξη από το φαρμακείο, γιατί μετράει και στην εφορία.