www.kryfokamari.blogspot.com

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Νεαρός σκότωσε Αλβανό διαρρήκτη


Παρά τα όσα ηρωικά λένε οι σχολιαστές από τον καναπέ τους ("καλά του ΄κανε"), για το δίκιο που έχει, η δικαιοσύνη θα τον λιώσει.

Θα του καταστρέψει τη ζωή, με ατέλειωτη ταλαιπωρία, δικαστήρια επί δικαστηρίων, έξοδα και φυλακίσεις. Όλα αυτά όταν σβήσουν οι προβολείς, επειδή η δικαιοσύνη δεν λαμβάνει υπόψη της την αγανάκτιση του κοινού στα τηλεοπτικά ρεπορτάζ, ούτε οι ληστές αποθαρρύνονται από την αυτοδικία.

Για αυτό άλλωστε η εγκληματικότητα αυξάνεται ραγδαία, παρά τα όσα εκατομμύρια άρθρα, δηλώσεις, συνεντεύξεις, ανακοινώσεις και λοιπά θεωρητικά έχουν λεχθεί και λέγονται. Να μη σου τύχει η κακιά ώρα ......αυτό είναι το ρεζουμέ...
Ενας 25χρονος πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο και σκότωσε στις 4:05 τα ξημερώματα έναν ..

43χρονο Αλβανό διαρρήκτη, ο οποίος είχε εισβάλει νωρίτερα στο σπίτι του στην Παιανία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα, όταν τρεις άγνωστοι εισέβαλαν σε ένα σπίτι, αλλά έγιναν αντιληπτοί από τους ενοίκους και τράπηκαν σε φυγή.

Εισέβαλαν, ωστόσο, στη συνέχεια και σε δεύτερο σπίτι, όπου χτύπησε ο συναγερμός και οι δράστες απείλησαν την ιδιοκτήτρια ζητώντας της να τον απενεργοποιήσει. Ξύπνησαν, όμως, οι δύο γιοι της ιδιοκτήτριας, 25 και 23 ετών, και ήρθαν στα χέρια με τους ληστές, οι οποίοι τράπηκαν για μια ακόμα φορά σε φυγή. Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία, αλλά παρά τις έρευνες οι δράστες δεν εντοπίστηκαν.

Γύρω στις 4 τα ξημερώματα, πιθανόν οι ίδιοι δράστες εισέβαλαν και σε τρίτο σπίτι στην περιοχή, ένας κάτοικος όμως τους αντιλήφθηκε και πυροβόλησε στον αέρα με καραμπίνα. Οι ληστές τράπηκαν και πάλι σε φυγή, ωστόσο, ο 25χρονος γιος της γυναίκας που απείλησαν στο προηγούμενο σπίτι, βγήκε στο δρόμο, είδε δύο άτομα να τρέχουν και τους καταδίωξε πυροβολώντας με καραμπίνα, με αποτέλεσμα να τραυματίσει θανάσιμα έναν 43χρονο Αλβανό.

Ο νεαρός έχει παραδοθεί στις Αρχές και ανακρίνεται, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχει συλληφθεί επίσης ένας Αλβανός. Προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Δεν ξέρω τι λένε τα κόμματα, τα κανάλια, το ραδιόφωνο και οι εφημερίδες...
Θα ήθελα όμως να ξέρω τη γνώμη σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: