www.kryfokamari.blogspot.com

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Οι σφαλιάρες πήγαν σύννεφο στην πρωϊνή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη



Σφαλιάρες έπεσαν πριν από λίγο στην τηλεοπτική εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1.

Καλεσμένοι της εκπομπής ήταν η κα Δούρου εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Παυλόπουλος από τη
ΝΔ, η κα Λιάνα Κανέλλη από το ΚΚΕ και ο κ. Κασιδιάρης εκ μέρους της Χρυσής Αυγής.

Το περιστατικό άρχισε όταν η κα Δούρου του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε τον κ. Κασιδιάρη ότι αν εκλεγούν θα φέρουν τη χώρα 500 χρόνια πίσω. Αντιδρώντας ο κ. Κασιδιάρης της πέταξε ένα ποτήρι νερό στο πρόσωπο.

Επενέβη η κα Κανέλλη υπερασπιζόμενη την κα Δούρου και χτύπησε στο πρόσωπο με κάποια χαρτιά -εφημερίδα τον κ. Κασιδιάρη στο πρόσωπο. Εκείνος τότε άρχισε να την χτυπάει με σφαλιάρες και μπουνιές στο πρόσωπο.

«Πρώτη με χτύπησε η Λ. Κανέλλη, θα της κάνω μήνυση»

«Πρώτη με χτύπησε η Λιάνα Κανέλλη και αμύνθηκα και γι’ αυτό θα μηνυθεί», λέει ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης και προειδοποιεί ότι αν δεν προβληθεί το βίντεο από την αρχή του, θα καταθέσει μήνυση και σε βάρος του σταθμού.


Δεν έχει βουλευτική ασυλία ο κ. Κασιδιάρης

Από την Εισαγγελία Πρωτοδικών διευκρινίζεται ότι η εντολή για σύλληψη του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη αφορά την επίθεση του σε βάρος της Λιάνας Κανέλλη.

Το αδίκημα που αφορά το γρονθοκόπημα, σε βάρος της υποψήφιας βουλευτή του ΚΚΕ, προσδιορίζεται σε απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης, αδίκημα που διώκεται αυτεπάγγελτα.

Αντίθετα η αντίδραση του Ηλ. Κασιδιάρη απέναντι στην υποψήφια βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ρ. Δούρου, σε βάρος της οποίας έριξε νερό, χαρακτηρίζεται ως απρόκλητη έμπρακτη εξύβριση, αδίκημα που διώκεται ύστερα από μήνυση.

Η Εισαγγελία διευκρινίζει, επίσης, ότι ο Ηλ.Κασιδιάρης δεν φέρει την ιδιότητα του βουλευτή, καθώς η Βουλή έχει διαλυθεί ενόψει εκλογών.


Δεν υπάρχουν σχόλια: