www.kryfokamari.blogspot.com

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Παν. Ψωμιάδης: Στόχος η πολιτική μου εξόντωση


Για νέα επίθεση πολιτικής εξόντωσής του έκανε λόγο ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, με αφορμή τα δημοσιεύματα σχετικά με την ποινική δίωξη, σε βαθμό κακουργήματος, που ασκήθηκε σε βάρος του ιδίου και του αδελφού του, Διονύση Ψωμιάδη, για την υπόθεση με τα λεγόμενα «45άρια» έργα.

«Η νέα επίθεση εξόντωσής μου εξαπολύθηκε μετά την απαλλαγή μου από τον Αρειο Πάγο και την ίδρυση του δικτύου "Πατρίδα". Γνωρίζω καλά, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι
σε συγκεκριμένη στιχομυθία ειπώθηκε στεγνά: "πρέπει να τον πεθάνουμε πολιτικά"», υποστήριξε ο κ. Ψωμιάδης, ενώ για το θέμα των έργων επανέλαβε ότι όλα έγιναν νόμιμα, με την έγκριση της αρμόδιας νομαρχιακής επιτροπής, του νομαρχιακού συμβουλίου και του Ελεγκτικού Συνεδρίου Διερωτήθηκε μάλιστα, αν η ανάθεση των έργων σε 110 διαφορετικούς εργολάβους μέσα σε οκτώ χρόνια σημαίνει «πάρτι ημετέρων».

«Η αλήθεια θα λάμψει, έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη», διεμήνυσε ο εν αργία περιφερειάρχης και σημείωσε ότι για όσες υποθέσεις έχει διωχθεί στο παρελθόν υπάρχουν πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα ενώ αποκρύπτονται οι απαλλακτικές αποφάσεις. Ενδεικτικά ανέφερε ότι ο Αρειος Πάγος δέχτηκε την αίτηση αναίρεσης που κατέθεσε ο ίδιος και ακύρωσε την καταδικαστική απόφαση του Εφετείου για το θέμα των προστίμων. Επίσης επικαλέστηκε απαλλακτικό βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών για το θέμα της μεταφοράς των μαθητών και απαλλακτικές αποφάσεις για διάφορα θέματα, μεταξύ των οποίων αυτά της λίμνης Κορώνειας, των κεραιών του Χορτιάτη, των αμμοληψιών στον Αξιό ποταμό και της λειτουργίας υπόγειου πάρκινγκ στο κέντρο της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: