www.kryfokamari.blogspot.com

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Ο καιρός την 01.03.2012


Τοπικές βροχές ή χιονόνερο στην Ανατολική Στερεά από το ύψος της Μαγνησίας και νοτιότερα, στην Ανατολική Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και την Κρήτη και καλό καιρό στις υπόλοιπες περιοχές, περιμένουμε την Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά και ημιορεινά της Ανατολικής Στερεάς και στα ορεινά της Κρήτης.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από -2 έως 10 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από -1 έως 16 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 0 έως 10 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 1 έως 9 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 3 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και στα κεντρικά και νοτιοανατολικά τμήματα θυελλώδεις βορείων διευθύνσεων άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν βόρειοι – βορειοδυτικοί μέτριοι και από το μεσημέρι στα βόρεια ισχυροί.

Αυξημένες νεφώσεις με βροχή ή χιονόνερο στο κέντρο της πόλης, χιονόνερο ή χιόνι στα βόρεια προάστια και χιόνια στα ορεινά περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Τα φαινόμενα μετά το μεσημέρι θα σταματήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 6 βαθμούς αλλά στα βόρεια προάστια θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι – βορειοανατολικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι στο Σαρωνικό και ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις στο Νότιο Ευβοϊκό.

Παροδικές νεφώσεις, περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 10 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί και το απόγευμα σχεδόν θυελλώδεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: