www.kryfokamari.blogspot.com

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Ξεκινούν κινητοποιήσεις οι αγρότες

Δυναμικά ξεκινάει η εβδομάδα για τους αγρότες οι οποίοι βγαίνουν στους δρόμους προκειμένου να αντιδράσουν στο χαράτσι που επιβλήθηκε για τα ασφάλιστρα του οργανισμού μέσα από το νέο νόμο. Παράλληλα ζητούν να αποτελεί ο ΕΛΓΑ έναν κρατικό φορέα, με επαρκή χρηματοδότηση που θα αποζημιώνει στο 100% τις ζημιές των καλλιεργειών τους από όλους τους φυσικούς κινδύνους και τις νόσους.

Σήμερα θα κάνουν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στα γραφεία του ΕΛΓΑ σε όλη τη χώρα, ενώ την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου σχεδιάζονται συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στα υποκαταστήματα της ΔΕΗ, με
πρωτοβουλία των ΠΑΜΕ, ΠΑΣΥ, ΠΑΣΕΒΕ ΜΑΣ και ΟΓΕ.

Την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου θα γίνουν κινητοποιήσεις στα γραφεία των Περιφερειών, του ΟΓΑ και στα υποκαταστήματα της Αγροτικής Τράπεζας και δυο ημέρες μετά, την Κυριακή 29 Ιανουαρίου, θα γίνει κινητοποίηση στα Μάλγαρα και τη Λεπτοκαρυά.

Οι κινητοποιήσεις θα κορυφωθούν στη Θεσσαλονίκη στις 4 Φεβρουαρίου, με συλλαλητήριο και πορεία προς το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της πόλης, όπου θα διεξάγεται η 24η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων «Agrotica».

Δεν υπάρχουν σχόλια: