www.kryfokamari.blogspot.com

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Ο καιρός στις 11.01.2012


Αυξημένες νεφώσεις στις Σποράδες, την Εύβοια, τη Βοιωτία την Αττική, την Ανατολική Πελοπόννησο και το Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο, με τοπικές βροχές ή χιονόνερο στα πεδινά και χιόνια στα ορεινά αλλά και σε ημιορεινές περιοχές, περιμένουμε την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσουν τοπικές μόνο νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από -6 έως 9 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από -2 έως 12, στην Κεντρική Ελλάδα από -1 έως 9, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 1 έως 9 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 6 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις και τοπικά πολύ θυελλώδεις 9 μποφόρ με μικρή τάση εξασθένησης από τις βραδινές ώρες. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και τοπικά βορειοανατολικοί έως μέτριοι.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο κυρίως στα βόρεια και ανατολικά του νομού και χιόνια στα ορεινά αλλά και σε περιοχές με υψόμετρο πάνω από τα 400 μέτρα, περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 8 με 9 βαθμούς. Μέτριοι έως ισχυροί βόρειοι άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό , περισσότερο ενισχυμένοι σε θυελλώδεις στο Νότιο Ευβοϊκό.

Ηλιοφάνεια και έντονο κρύο, περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 7 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί και στα ανοιχτά σχεδόν θυελλώδεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: