www.kryfokamari.blogspot.com

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

«Ερευνήστε τους λογαριασμούς μας…»


Το «πράσινο φως» για έρευνα στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς ώστε να διαπιστωθεί αν υπάρχουν αδήλωτες καταθέσεις δίνουν με επιστολή προς τον πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο 17 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

Συγκεκριμένα, οι κ.κ. Γιάννης Αμοιρίδης, Παύλος Στασινός, Σπύρος Μοσχόπουλος, Θανάσης Χανταβας, Αναστάσιος Σιδηρόπουλος, Σπυροπάνος Μαργέλης, Βασίλης Τόγιας, Ιωάννης Βλατής, Νίκος Τσώνης, Δημήτρης Βαρβαρίγος, Αργύρης Λαφαζάνης, Νίκος Ζωίδης, Βασίλης Κεγκέρογλου, Σάββας Εμινίδης, Χρήστος Μαγκούφης, Γεώργιος Παπαμανώλης και Ηλίας Θεοδωρίδης αναφέρουν στην επιστολή τους μεταξύ άλλων ότι «το τελευταίο καιρό παρατηρείται
έντονη προσπάθεια αμφισβήτησης του ήθους και του κύρους των Βουλευτών.

Γνωρίζοντας την ευαισθησία σας σε θέματα διαφάνειας, σας δηλώνουμε ότι είμαστε αρωγοί στην πρωτοβουλία που έχετε πάρει για το άνοιγμα των λογαριασμών όλων των μελών του κοινοβουλίου σε οποιοδήποτε πιστωτικό ίδρυμα της υφηλίου και έχουμε στη διάθεσή σας κάθε σχετικό έγγραφο, υπεύθυνη δήλωση και εξουσιοδότηση προς κάθε αρμόδια αρχή για την ουσιαστική και νομικά ισχυρή υλοποίηση αυτού του εγχειρήματος».

Υπενθυμίζεται ότι ήδη ο κ. Μανώλης Μπετενιώτης (ΠΑΣΟΚ) και η κυρία Μαρία Κυριακοπούλου (ΠΑΣΟΚ) απέστειλαν την περασμένη εβδομάδα παρόμοια επιστολή στον κ. Πετσάλνικο μετά τις καταγγελίες του Ελβετού βουλευτή κ. Ιωσήφ Ζησιάδη για καταθέσεις Ελλήνων βουλευτών στην Ελβετία.

Σύμφωνα με πληροφορίες την ερχόμενη εβδομάδα η Επιτροπή Ελέγχου «ποθεν έσχες» της Βουλής θα μοιράσει τις σχετικές εξουσιοδοτήσεις σε όλους τους βουλευτές προκειμένου να υπογραφούν και να ξεκινήσει άμεσα η έρευνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: