www.kryfokamari.blogspot.com

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Γ. Καρατζαφέρης: Κατευθύνσεις στα κυβερνητικά στελέχη του ΛΑΟΣ


Την προσήλωσή του στις προϋποθέσεις που είχε θέσει πρόσφατα όσον αφορά την εφαρμοζόμενη πολιτική εξέφρασε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρης, σε σύσκεψη με τα κυβερνητικά στελέχη του κόμματος.

Στη σύσκεψη, που βρίσκεται σε εξέλιξη εκτός από τον υπουργό Υποδομών Μάκη Βορίδη, τον αναπληρωτή υπουργό Αμυνας, Γιώργο Γεωργίου και τον υφυπουργό Ανάπτυξης, Αδωνι Γεωργιάδη, μετέχουν και οι δυο ευρωβουλευτές του κόμματος Νίκη Τζαβέλα και Νίκος Σαλαβράκος.

Ο κ. Καρατζαφέρης, επανέλαβε την αντίθεσή του στην περαιτέρω μείωση μισθών και συντάξεων, στην εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας και «στο πλιάτσικο στη δημόσια περιουσία», ενώ σημείωσε ότι
συζητήθηκε και συμφωνήθηκε μεταξύ των πολιτικών αρχηγών η αντιμετώπιση του προβλήματος της λαθρομετανάστευσης.

Αναφέρθηκε επίσης στο ρόλο που πρέπει να επιδείξουν οι υπουργοί στο κυβερνητικό έργο, στο πλαίσιο του προγράμματος του ΛΑΟΣ, και ζήτησε να υπάρξει άμεση συνεργασία με τους ευρωβουλευτές του κόμματος ώστε να υπάρχει πλήρης εικόνα για το τι συμβαίνει στην Ευρώπη, σε σχέση με τη χώρα μας.

Προτεραιότητα των κυβερνητικών στελεχών του κόμματος, πρόσθεσε, θα πρέπει να είναι να βρίσκονται κοντά στον πολίτη «που δοκιμάζεται από τα υπάρχοντα μέτρα», αλλά και να δείξουν «παρρησία και όχι υπεροψία που θα δημιουργούσε κακές εντυπώσεις στον ήδη δοκιμαζόμενο λαό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: