www.kryfokamari.blogspot.com

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Ο καιρός στις 30.11.2011


Αυξημένες νεφώσεις κυρίως στα δυτικά και νότια, με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στο Νότιο Αιγαίο και περιορισμένη τοπικά ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά, περιμένουμε την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -5 έως 13 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 2 έως 17 στη Δυτική Ελλάδα, από 0 έως 14 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 5 έως 16 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 6 έως 13 βαθμούς στα νησιά του Βορείου Αιγαίου και από 9 έως 18 βαθμούς στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές και στην Κρήτη.

Μέτριοι μέχρι ισχυροί άνεμοι βορείων διευθύνσεων θα πνέουν στο Αιγαίο, ενώ πρόσκαιρα στα νοτιοδυτικά πελάγη η έντασή τους θα φτάσει και τα 7 μποφόρ. Ασθενείς μέχρι μέτριοι βορειοανατολικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.

Αυξημένες νεφώσεις και πιθανόν περιορισμένη τοπικά ορατότητα το πρωί, περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 16 βαθμούς, αλλά στα βόρεια δε θα ξεπεράσει τους 13 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, στο Σαρωνικό μέτριοι και στο Νότιο Ευβοϊκό ισχυροί.

Τοπικές νεφώσεις με περιορισμένη ορατότητα και αρκετό κρύο τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 12 βαθμούς. Ασθενείς μεταβλητοί άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: