www.kryfokamari.blogspot.com

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Ο καιρός στις 27.09.2011


Καλό καιρό στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με λίγες ασθενείς τοπικές βροχές στην Κεντρική και Ανατολική Στερεά και θυελλώδεις βοριάδες στο Αιγαίο, περιμένουμε την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 24 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 16 έως 27 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 16 έως 25 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα και από 19 έως 25 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη αλλά στο Ανατολικό Αιγαίο η μέγιστη θα φτάσει τους 28 βαθμούς.

Σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά θυελλώδεις άνεμοι βορείων διευθύνσεων θα πνέουν στο Αιγαίο. Μέτριοι έως ισχυροί βορείων διευθύνσεων άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.

Τοπικές νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες στα βόρεια και ανατολικά του νομού περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 24 με 25 βαθμούς. Ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις στο Νότιο Ευβοϊκό.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 23 με 24 βαθμούς. Ασθενείς άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: