www.kryfokamari.blogspot.com

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011


Βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στη Μακεδονία και στο Βορειοδυτικό Αιγαίο και από το μεσημέρι στα ορεινά κυρίως τημήματα της υπόλοιπης ηπειρωτικής χώρας με εξαίρεση τη Δυτική Ελλάδα όπου θα επικρατήσουν τοπικές νεφώσεις, περιμένουμε την Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 30 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 16 έως 32 στη Δυτική και Κεντρική Ελλάδα, από 17 έως 34 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 22 έως 29 βαθμούς στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο και από 22 έως 33 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στη Νότια Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί, ενισχυόμενοι σταδιακά κατά τόπους σε σχεδόν θυελλώδεις. Σχεδόν μέτριοι άνεμοι δυτικών διευθύνσεων θα επικρατήσουν στο Ιόνιο.

Λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας θα πυκνώσουν με πιθανότητα εκδήλωσης παροδικής βροχής ή καταιγίδας στα βόρεια του νομού, περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 34 βαθμούς στην πόλη και στους 29 με 30 βαθμούς στα βόρεια και στις ακτές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί.

Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις με παροδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα ορεινά, περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 29 βαθμούς. Μέτριοι νότιοι άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: