www.kryfokamari.blogspot.com

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Σε ισχύ από 11/7 η νέα λίστα γιατρών ΟΠΑΔ-ΟΑΕΕ που εξυπηρετούν ασφαλισμένους του ΙΚΑ


Σε ισχύ τίθεται από την ερχόμενη Δευτέρα 11 Ιουλίου, η νέα λίστα γιατρών συμβεβλημένων με τον ΟΠΑΔ και τον ΟΑΕΕ οι οποίοι μπορούν να παρέχουν υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας στους ασφαλισμένους του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Ιδρύματος, η νέα λίστα έχει ήδη αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, (www.ika.gr), ενώ οι ασφαλισμένοι μπορούν να ζητούν τις σχετικές πληροφορίες και από το τηλεφωνικό κέντρο 184.

Όσον αφορά τους γιατρούς οι οποίοι πιστοποιήθηκαν αλλά δήλωσαν ότι δεν επιθυμούν την ανάρτηση των στοιχείων τους, τα στοιχεία θα γνωστοποιούνται μόνο από τις Μονάδες Υγείας και τα Υποκαταστήματα του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ.

Οι 6.323 γιατροί του ΟΠΑΔ και του ΟΑΕΕ που μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας της πιστοποίησης μπορούν να παρέχουν υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας στους ασφαλισμένους του ΙΚΑ κατανέμονται ως εξής:


Ιατροί ΟΠΑΔ-ΟΑΕΕ: 4.395


Ιατροί ΙΚΑ- ΟΠΑΔ/ΟΑΕΕ: 1.928

Σύμφωνα επίσης με την ανακοίνωση η λίστα είναι δυναμική και ενεργός και μπορεί να διευρύνεται στο βαθμό που γιατροί του ΟΠΑΔ και του ΟΑΕΕ έχουν εκφράσει από 10.06.11 και μετά ή θα
εκφράσουν στο μέλλον τη βούληση τους για την εθελουσία ένταξή τους στην παραπάνω λίστα.


Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας πιστοποίησης, τα νέα ονόματα των γιατρών θα αναρτηθούν στη λίστα των συνεργαζόμενων γιατρών με το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ , την 1η Σεπτεμβρίου του 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια: