www.kryfokamari.blogspot.com

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Προσαγωγές για τη φονική φωτιά στη «Μαρφίν»


Τρεις ύποπτοι προσήχθησαν σήμερα το μεσημέρι στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής μετά τις έρευνες που πραγματοποίησαν αστυνομικοί για τον εμπρησμό στην τράπεζα «Marfin», πριν από ένα χρόνο που κόστισε τη ζωή τριών ανθρώπων.
Οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες τους στα σπίτια που διέμεναν οι προσαχθέντες στα Εξάρχεια και την Κυψέλη.

Οι προσαχθέντες είναι απο 25 εως και 30 χρόνων, σύμφωνα με τη δικογραφία που αποστέλλεται στον εισαγγελέα και κατά την αστυνομία ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο.

Οι αστυνομικοί πριν από τη σημερινή επιχείρηση εξέτασαν πάνω από 70 καταθέσεις και βίντεο από τη φονική επίθεση.

H όλη επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη από το πρωί με τη συμμετοχή δεκάδων αστυνομικών της Κρατικής Ασφάλειας και απλώνεται σε όλη την Αττική με στόχο τον εντόπισμό δραστών, οι οποίοι εκτιμάται ότι είναι τρεις έως πέντε και ενέχονται σε βαρύτατα αδικήματα.

Ανάμεσα στα άλλα εξετάζεται το ενδεχόμενο οι έρευνες και οι προσαγωγές να αφορούν πρόσφατες εμπηστικές επιθέσεις και κυρίως την φονική πυρπόληση του καταστήματος της Τράπεζας Marfin επί της οδού Σταδίου πριν από έναν ακριβώς χρόνο, στις 5 Μαΐου 2010, όταν οι βόμβες μολότοφ
σκότωσαν τρεις τραπεζικούς υπαλλήλους, ανάμεσα τους και μία έγκυο γυναίκα.

Η επιχείρηση συνεχίζεται ως αυτήν την ώρα, αλλά οι αστυνομικοί αποφεύγουν να πουν το παραμικρό για το περιεχόμενο και τα ευρήματα της έρευνας, προτού ολοκληρωθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: