www.kryfokamari.blogspot.com

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Διαθέσιμες από αύριο οι ετήσιες κάρτες των 450 ευρώ

Οι ετήσιες κάρτες απεριορίστων διαδρομών από αύριο θα είναι στη διάθεση του επιβατικού κοινού. Οι κάρτες θα έχουν ισχύ μέχρι 31 Ιανουαρίου 2012.


Όσον αφορά τις τιμές, το κόστος τους θα είναι 450 ευρώ έναντι 350 που στοίχιζαν οι ετήσιες κάρτες για το 2010. Οι αυξήσεις αποφασίστηκαν από τα συναρμόδια υπουργεία, στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλεται για μείωση των ελλειμμάτων στο χώρο των αστικών συγκοινωνιών.

Η νέα κάρτα καλύπτει όλα τα ΜΜΜ, Λεωφορεία, Τρόλεϊ, Τραμ, Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο, Μετρό μέχρι το σταθμό «Κορωπί» και τον Προαστιακό στο τμήμα της γραμμής του Μαγούλα - Πειραιάς - Κορωπί. Από αύριο θα διατίθεται επίσης και η ετήσια κάρτα απεριορίστων διαδρομών για Λεωφορεία, Τρόλεϊ και Τραμ αξίας 200 ευρώ. Εξαιρούνται οι γραμμές express του Αεροδρομίου και το τμήμα Βάρκιζα - Σαρωνίδα της γραμμής Ε22.

Αύριο συνεχίζεται ο διάλογος μεταξύ του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και
εκπροσώπων των εργαζομένων στις αστικές συγκοινωνίες.

Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Χάρης Τσιόκας θα συναντηθεί με συνδικαλιστές του Μετρό, του Τράμ και των τρόλεϊ, καθώς και με εκπροσώπους των εργαζομένων στον Ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, οι οποίοι και θα καταθέσουν τις δικές τους προτάσεις.

Επίσης από τις 11 το πρωί ως τις 4 το απόγευμα δεν θα κινηθούν τα λεωφορεία καθώς οι εργαζόμενοι πρόκειται να πραγματοποιήσουν γενική συνέλευση για να πάρουν αποφάσεις σχετικά με την πορεία του διαλόγου.



Δεν υπάρχουν σχόλια: