www.kryfokamari.blogspot.com

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Νεφώσεις με βροχές στο Βόρειο Ιόνιο και ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν στην υπόλοιπη χώρα περιμένουμε την Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010. Το πρωί θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 18 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 10 έως 20 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 6 έως 19 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 9 έως 20 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 12 έως 21 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν ασθενείς με εξαίρεση το Κρητικό και το Νοτιοανατολικό Αιγαίο όπου θα πνέουν δυτικοί – βορειοδυτικοί μέτριοι και ανατολικά της Ρόδου ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί αρχικά ασθενείς έως μέτριοι και από το βράδυ ισχυροί.

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις από το απόγευμα περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Το πρωί η
ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

Ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις οι οποίες από το απόγευμα θα πυκνώσουν περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 16 βαθμούς. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: