www.kryfokamari.blogspot.com

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

«Η Ν.Δ. ευθύνεται για την οικονομική κρίση» λέει ο Γ. Μαγκριώτης

Ευθύνες στο κόμμα της Ν.Δ για τα διαρθρωτικά προβλήματα της χώρας επέρριψε ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων σχολιάζοντας τις δηλώσεις Γιούνγκερ για την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας και κάλεσε την αντιπολίτευση να «συνδράμει στην προσπάθεια του πρωθυπουργού, του ΠΑΣΟΚ και όλης της κοινωνίας».


«Τα διαρθρωτικά προβλήματα της Ελλάδας είναι γνωστά. Προβλήματα τέτοια, έχουν και άλλες χώρες της Ε.Ε. Το γνωρίζουν όλοι, αυτό. Απλώς, στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια οξύνθηκαν τα προβλήματα αυτά, με ευθύνη της κυβέρνησης της ΝΔ» δήλωσε από τη Θεσσαλονίκη, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με τις δηλώσεις Γιούνγκερ.

«Είναι παράδοξο τουλάχιστον και ακούγεται περίεργα, να εγκαλεί η σημερινή ηγεσία της ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ ως αντιπολίτευση, ότι δεν γνώριζε τα τελευταία δύο, τρία χρόνια το βάθος και την οξύτητα
των προβλημάτων, ενώ αυτοί επιτρέπουν στον εαυτό τους να τα αγνοούν τα προβλήματα αυτά, ενώ κυβερνούσαν» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο κ. Μαγκριώτης και κάλεσε την αντιπολίτευση και «ιδιαίτερα την αξιωματική αντιπολίτευση, που έχει ξεχωριστή ευθύνη για αυτή την κρίση, τις θυσίες και την ταλαιπωρία του ελληνικού λαού» να «συνδράμει» στην προσπάθεια του πρωθυπουργού, του ΠΑΣΟΚ και όλης της κοινωνίας για έξοδο από την κρίση «και να μην την υπονομεύει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: