www.kryfokamari.blogspot.com

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Ο καιρός αύριο 29/09/2010

Βροχές και καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, καθώς επίσης στα βόρεια και ανατολικά τμήματα του Αιγαίου, και πολύ υψηλές θερμοκρασίες στα νοτιοανατολικά, περιμένουμε την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010. Τα φαινόμενα στην Αν. Μακεδονία, στη Θράκη, στο Βορειο και Βορειοανατολικό Αιγαίο και πιθανόν στη Θεσσαλία θα είναι τοπικά ισχυρά.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 ως 24 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 18 ως 26 στην Δυτική και Νότια Ελλάδα, από 16 ως 30 βαθμούς στην Κεντρική και Ανατολική Ελλάδα και από 23 ως 28 στις νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου, αλλά στα Δωδεκάνησα και στις βόρειες ακτές της Κρήτης οι μέγιστες θα φτάσουν κατά τόπους στους 33 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγάιο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι, ενισχυόμενοι από το απόγευμα τοπικά σε ισχυρούς, ενώ το βράδυ στα βόρεια θα στραφούν σε βόρειους ισχυρούς μέχρι σχεδόν θυελλώδεις. Μέτριοι και μετά το μεσημέρι τοπικά ισχυροί άνεμοι δυτικών διευθύνσεων θα πνέουν στο Ιόνιο. Στον Κορινθιακό το δυτικό ρεύμα θα πνέει κατά περιόδους με εντάσεις 7 – 8 μπ.

Λίγες νεφώσεις που σταδιακά θα πυκνώσουν και λίγες ασθενείς τοπικές βροχές τις απογευματινές – βραδινές ώρες, περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 29 - 30
βαθμούς. Σχεδόν μέτριοι νότιοι - νοτιοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και στο Ν. Ευβοϊκό.

Πυκνή συννεφιά με παροδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως μετά το μεσημέρι, περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 24 βαθμούς. Σχεδόν μέτριοι άνεμοι, αρχικά νοτίων και από το απόγευμα βορείων διευθύνσεων, θα πνέουν στο Θερμαϊκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: