www.kryfokamari.blogspot.com

Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

Ο καιρός σήμερα 07.08.2010

Καλοκαιρία σε ολόκληρη τη χώρα με κατά τόπους αυξημένη υγρασία και σποραδικές καταιγίδες τις θερμές ώρες της ημέρας στα βόρεια ορεινά, περιμένουμε το Σάββατο 07 Αυγούστου 2010.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 32 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 23 έως 34 - 35 στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, από 22 έως 29 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 24 έως 30 στις νησιωτικές περιοχές, ενώ στο Ανατολικό Αιγαίο οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 33 – 34 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι, στο Ιόνιο από δυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι και στα νότια πελάγη από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί. Ενισχυμένο δυτικό ρεύμα με εντάσεις
6 – 7 μπ. θα επικρατήσει στον Κορινθιακό και πιθανόν στη θάλασσα των Κυθήρων.

Ζέστη και λίγες αραιές νεφώσεις περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 34 βαθμούς, αλλά στα παράλια οι μέγιστες δε θα ξεπεράσουν τους 30. Ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι άνεμοι νοτίων διευθύνσεων θα πνέουν στο Σαρωνικό και στο Ν. Ευβοϊκό.

Λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες κατά τις θερμές ώρες της ημέρας, με πιθανότητα πρόσκαιρης καταιγίδας στα ανατολικά ορεινά, περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 32 - 33 βαθμούς. Σχεδόν μέτριοι νότιοι άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: