www.kryfokamari.blogspot.com

Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Ο καιρός σήμερα Τρίτη 13.07.2010

Καλό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με υψηλές θερμοκρασίες κατά τόπους στα ηπειρωτικά, περιμένουμε την Τρίτη 13 Ιουλίου 2010. Κατά τις θερμές ώρες της ημέρας λίγες μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα βόρεια ορεινά και στον ορεινό άξονα της Πίνδου.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από από 17 έως 35 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 18 έως 32 στη Δυτική Ελλάδα, από 20 έως 33 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 19 έως 36 – 37 βαθμούς στην Κεντρική και Ανατολική Ελλάδα και από 21 έως 32 στις νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου, με εξαίρεση τα ανατολικότερα τμήματά του όπου οι μέγιστες θα αγγίξουν τους 34 - 35 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Κεντρικό, Βόρειο και Ανατολικό Αιγαίο θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι, στο Νότιο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί, ενώ στην περιοχή των Δωδεκανήσων το δυτικό ρεύμα θα φτάνει κατά τόπους και τα 7 μπ. Ασθενείς μέχρι
μέτριοι δυτικοί – βορειοδυτικοί άνεμοι θα επικρατήσουν στο Ιόνιο.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες, περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 35 - 36 βαθμούς, αλλά στα παράλια οι μέγιστες δε θα ξεπεράσουν τους 32 βαθμούς. Σχεδόν μέτριοι νότιοι άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και στο Ν. Ευβοϊκό.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις κατά τις θερμές ώρες της ημέρας, περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 34 – 35 βαθμούς. Σχεδόν μέτριοι άνεμοι μεταβλητών διευθύνσεων θα πνέουν στο Θερμαϊκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: