www.kryfokamari.blogspot.com

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Παραίτηση Στ. Μάνου από την ηγεσία της Δράσης


Την παραίτησή του από την ηγεσία της Δράσης υπέβαλε σήμερα στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος ο Στέφανος Μάνος.

 Όπως αναφέρει σε επιστολή του προς τα μέλη και τους φίλους της Δράσης, ζήτησε ήδη από την Κεντρική Επιτροπή της Δράσης να κινήσει τη διαδικασία για την ανάδειξη του διαδόχου του ενώ συμπληρώνει ότι θα παραμείνει ενεργό μέλος του κόμματος.

 Μάλιστα εκτιμά ότι το κόμμα απέτυχε να μπει στη Βουλή καθώς μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων της 6ης Μαΐου επέλεξαν αυτή τη φορά τη ΝΔ για να αποτρέψουν την ανάδειξη του ΣΥΡΙΖΑ σε πρώτο κόμμα. «Η Δράση είναι η
παράπλευρη απώλεια», πρόσθεσε.

 Παράλληλα επισημαίνει ότι η Δράση θα στηρίξει - με τις λιγοστές της δυνάμεις - την κυβέρνηση Σαμαρά, υπογραμμίζοντας ότι όσο πιο μεταρρυθμιστική είναι η κυβέρνησή του, τόσο θερμότερη θα είναι η υποστήριξη.

 Συνεχίζοντας, υποστηρίζει ότι ο ελληνικός λαός βοηθήθηκε (χειραγωγήθηκε) από ποικίλους παράγοντες της επιχειρηματικής και μιντιακής «ελίτ» που αισθάνονταν «διαχρονικά αντιπάθεια μέχρι και εχθρότητα απέναντι του».

Η Δράση, προσθέτει, εξακολουθεί να είναι ο κεντρικός πολιτικός εκφραστής της φιλελεύθερης κοινωνίας. «Είμαστε το μόνο κόμμα που απεχθάνεται τον κρατισμό και τον λαϊκισμό που δυστυχώς χαρακτηρίζει (τουλάχιστον μέχρι σήμερα) όλα τα κόμματα που εκπροσωπούνται στη νέα Βουλή».

Τέλος ευχαριστεί εκείνους τους πολίτες που «αψήφησαν τις σειρήνες του εκφοβιστικού διπολισμού» και στήριξαν τη Δράση σε αυτές τις εκλογές

Δεν υπάρχουν σχόλια: