www.kryfokamari.blogspot.com

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Μηνύσεις κατά Κανέλλη, Δούρου και ΑΝΤ1 κατέθεσε ο Ηλίας Κασιδιάρης


Στην Εισαγγελία, προκειμένου να υποβάλει μήνυση κατά της Λιάνας Κανέλλη και της Ρένας Δούρου για απρόκλητη έμπρακτη εξύβριση, σε βάρος του τηλεοπτικού σταθμού Αντέννα για παράνομη κατακράτηση και σε βάρος του δημοσιογράφου Αντώνη Δελατόλα για ηθική αυτουργία σε κατάχρηση εξουσίας, έφθασε ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης.

Όπως δήλωσε, θα ζητήσει την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του Αντώνη Δελατόλα για να εντοπιστεί αν έγινε διάλογος με την προϊσταμένη της εισαγγελίας Ελένη Ράικου «και να ενημερωθεί η κοινή γνώμη αν ο δημοσιογράφος αποκαλεί την προϊσταμένη «Ελένη
μου». Τότε θα διαπιστωθεί αν μιλάμε για προσβολή του θεσμού της δικαιοσύνης».

Στο μεταξύ, για τις 3 Σεπτεμβρίου αναβλήθηκε από το Μονομελές Κακουργιοδικείο η δίκη του κ. Κασιδιάρη, ο οποίος κατηγορείται σε υπόθεση επίθεσης και ληστείας σε βάρος πολίτη το 2007 στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου από αγνώστους.

Η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε, καθώς ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορουμένου, Γιάννης Ηρειώτης, απουσίαζε εκτός Αθηνών σε δίκη για άλλη υπόθεση.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, που αφορά αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος, ο κ. Κασιδιάρης παρείχε συνδρομή σε πέντε άγνωστους οι οποίοι χτύπησαν με γκλομπς και μαχαίρωσαν έναν μεταπτυχιακό φοιτητή από τον οποίο αφαίρεσαν την αστυνομική του ταυτότητα.

Σύμφωνα με την κατάθεση αυτόπτη μάρτυρα, οι δράστες αμέσως μετά την επίθεση διέφυγαν με αυτοκίνητο το οποίο ανήκει στο βουλευτή.

Ο κατηγορούμενος αρνείται ότι συνέδραμε με οποιονδήποτε τρόπο στο περιστατικό και υποστηρίζει ότι την επίμαχη ημέρα και ώρα βρισκόταν σε ιδιωτικό νοσοκομείο ως ιατρικός επισκέπτης και ότι το αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο στο πάρκινγκ της κλινικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: