www.kryfokamari.blogspot.com

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Δ. Αβραμόπουλος: Καθορισμένος ο βίος της κυβέρνησης


Βέβαιος ότι η Νέα Δημοκρατία θα αλλάξει, με την εντολή του ελληνικού λαού, την πολιτική που οδήγησε τη χώρα σε αδιέξοδο εμφανίζεται ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, Δ. Αβραμόπουλος, σε συνέντευξή του στον Τύπο της Κυριακής.

Ο κ. Αβραμόπουλος επισημαίνει ότι ο βίος της κυβέρνησης έχει προσδιορισθεί και πως αν υπάρξει μια χρονική απόκλιση αυτή θα είναι μικρή. Εκφράζει ακόμη την άποψη πως μετά την περιδίνηση του δημοψηφίσματος η αξιωματική αντιπολίτευση ακολούθησε υπεύθυνα εθνική στάση απέναντι στον τόπο και την κοινωνία, ενώ κάνει λόγο και για πλήρη δικαίωση της αντιμνημονιακής στάσης του Αντώνη Σαμαρά.

Επισημαίνει παράλληλα ότι ο ίδιος υπήρξε συνεπής υποστηρικτής της συναίνεσης, της εθνικής συνεννόησης, της συνεργασίας και του πολιτικού πολιτισμού, ενώ χαρακτηρίζει «πολύ ουσιαστική»
τη συμμετοχή της ΝΔ στην κυβέρνηση.

Ο υπουργός Εθνικής Αμυνας τάσσεται υπέρ της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας απευθείας από το λαό, ενώ επιρρίπτει ευθύνες στον πρώην Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου για την αδυναμία πολιτικής συνεννόησης στην τελευταία διετία.

Δεν παραλείπει μάλιστα να στείλει και μήνυμα στο εσωτερικό του κόμματός του τονίζοντας πως «ποτέ οι μικρές ομάδες μέσα στα μεγάλα κόμματα δεν έπαιξαν στον τελικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: