www.kryfokamari.blogspot.com

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Ο καιρός στις 07.11.2011


Αραιές νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα κατά τόπους πιο πυκνές με τοπικές βροχές στα ορεινά της Θεσσαλίας και της Ανατολικής Στερεάς και άνοδο της θερμοκρασίας, περιμένουμε τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 6 έως 15 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 10 έως 22 βαθμούς, στη Κεντρική και Νότια Ελλάδα από 11 έως 20 βαθμούς και στις νησιωτικές περιοχές από 13 έως 22 βαθμούς.

Μέτριοι έως ισχυροί άνεμοι βορείων διευθύνσεων θα πνέουν στο Αιγαίο, περισσότερο ενισχυμένοι σε σχεδόν θυελλώδεις στο Θρακικό Πέλαγος και από το απόγευμα στο Νοτιοδυτικό Αιγαίο. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί μέτριοι και στα ανοιχτά ισχυροί με σταδιακή εξασθένηση.

Αραιές νεφώσεις, περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 20 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι στο Σαρωνικό και ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις στο Νότιο Ευβοϊκό.

Αυξημένες νεφώσεις και περιορισμένη ορατότητα το πρωί περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 15 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: