www.kryfokamari.blogspot.com

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Ο καιρός στις 06.11.2011


Αραιές νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας και τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 3 έως 14 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 8 έως 20 βαθμούς, στη Κεντρική και Νότια Ελλάδα από 6 έως 20 βαθμούς και στις νησιωτικές περιοχές από 10 έως 20 βαθμούς.

Μέτριοι έως ισχυροί άνεμοι βορείων διευθύνσεων θα πνέουν στο Αιγαίο, περισσότερο ενισχυμένοι σε ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις στο Θρακικό Πέλαγος. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις, περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 20 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι – βορειοανατολικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι στο Σαρωνικό και μέτριοι έως ισχυροί στο Νότιο Ευβοϊκό.

Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές και περιορισμένη ορατότητα το πρωί περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 14 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: