www.kryfokamari.blogspot.com

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Ο καιρός στις 02.10.2011


Νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές κυρίως στις ανατολικές και νότιες ηπειρωτικές περιοχές της χώρας, στις Σποράδες, στο Νότιο Ιόνιο, στη Βόρεια Κρήτη και πιθανόν στα Δωδεκάνησα, περιμένουμε την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011. Στα νοτιοδυτικά και στην Εύβοια δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν και λίγες καταιγίδες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 25 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 15 έως 26 στη Δυτική και Νότια Ελλάδα, από 12 έως 26 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 17 έως 24 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, ενώ στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν στους 27 βαθμούς Κελσίου.

Μέτριοι μέχρι ισχυροί βόρειοι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο, με εξαίερεση τις βορειοδυτικά και νοτιοανατολικά πελάγη όπου η ένταση των ανέμων δε θα ξεπερνά τα 5 μποφόρ. Σχεδόν μέτριοι άνεμοι βορείων διευθύνσεων θα επικρατήσουν στο Ιόνιο.

Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις με παροδική βροχή κυρίως στα βόρεια, περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 26 βαθμούς, αλλά στα βόρεια δε θα ξεπεράσει τους 22. Μέτριοι βόρειοι άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και ισχυροί στο Νότιο Ευβοϊκό.

Πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 25 βαθμούς. Σχεδόν μέτριοι βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: