www.kryfokamari.blogspot.com

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Στάσεις εργασίας στα ΜΜΜ την Πέμπτη - 24ωρη σε ΟΣΕ, Προαστιακό


Mε ολιγόωρες στάσεις εργασίας αποφάσισαν να συμμετάσχουν οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς στην αυριανή 24ωρη Πανελλαδική απεργία που έχουν κηρύξει η ΓΣΕΕ και οι Ομοσπονδίες των εργαζομένων στις ΔΕΚΟ, προκειμένου να εξυπηρετηθεί ο κόσμος που επιθυμεί να κατέβει στο κέντρο της Αθήνας για το συλλαλητήριο που διοργανώνεται στις 11.00 στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Εξαίρεση ο ΟΣΕ και ο Προαστιακός που θα ακινητοποιηθούν για 24ώρες. Από την 24ωρη απεργία στον ΟΣΕ επηρεάζονται και τα δρομολόγια του Μετρό τα οποία δεν θα φθάνουν στο Αεροδρόμιο (τερματικός σταθμός θα είναι η Δουκίσσης Πλακεντίας) καθώς το δίκτυο
στο τμήμα έως το ΔΑΑ ελέγχεται από τον ΟΣΕ.

Τα υπόλοιπα δρομολόγια του Μετρό θα αρχίσουν να εκτελούνται μετά τις 8 το πρωί, ο Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος θα λειτουργήσει από τις 8 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, ενώ τα αστικά λεωφορεία θα εκτελούν δρομολόγια από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ και τα τρόλεϊ από τις 8 το πρωί έως τις 10 το βράδυ.
Στην αυριανή κινητοποίηση, συμμετέχει η ΑΔΕΔΥ με στάση εργασίας, από τις 11.00 έως τη λήξη ωραρίου για τους εργαζόμενους στο δημόσιο στην Αττική και το Νομό Θεσσαλονίκης καθώς και σε όποιους Νομούς, τα Νομαρχιακά Τμήματα της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. πραγματοποιήσουν συλλαλητήρια.

Στην απεργία παίρνουν μέρος εργαζόμενοι στη ΔΕΗ, τον ΟΤΕ, την ΕΥΔΑΠ, τα ΕΛΤΑ, τα λιμάνια, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και στις άλλες Τράπεζες, σύμφωνα με απόφαση της ΟΤΟΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: