www.kryfokamari.blogspot.com

Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Σε κινητοποιήσεις προχωρά η Διδασκαλική Ομοσπονδία


Τη συμμετοχή της Ομοσπονδίας στο συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ το Σάββατο 9 Απριλίου και ώρα 12:00 το μεσημέρι στην πλατεία Καραϊσκάκη αποφάσισε το Δ.Σ. της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας ΔΟΕ .

Αποφάσισε ακόμη τη συμμετοχή στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας και το συλλαλητήριο στην πλατεία Κλαυθμώνος την Τετάρτη 13 Απριλίου στις 18:30 και την ανάπτυξη αγωνιστικών μορφών παρέμβασης σε εργασιακούς χώρους σε συνεργασία με την ΟΛΜΕ (Διοίκηση, Ασφαλιστικά Ταμεία) στις 14 και 15 Απριλίου.

Επιπλέον, συμφωνήθηκε η συνέχιση και κλιμάκωση των κινητοποιήσεων, με απεργιακή μορφή μετά το Πάσχα.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της ομοσπονδίας, οι αποφάσεις ελήφθησαν μετά «τη συνεχιζόμενη διοχέτευση στον Τύπο, νέων σεναρίων για το μισθολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων με τα οποία αλληλοσυγκρούονται οι κυβερνήτικές ανακοινώσεις, αναιρώντας τόσο τις δηλώσεις του
πρωθυπουργού ότι “δεν θα θιγούν άλλο μισθοί και συντάξεις” όσο και παλαιότερες δηλώσεις υπουργών, ότι “δεν θα υπάρξουν νέες περικοπές”. Η ΔΟΕ εκτιμά ότι προετοιμάζεται “νέα άγρια επιδρομή στις αποδοχές των εργαζομένων τόσο στο δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα.”

Δεν υπάρχουν σχόλια: