www.kryfokamari.blogspot.com

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Ο καιρός στις 17.03.2011


Βροχές στις περισσότερες περιοχές της χώρας με σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και νότια, φαινόμενα που μέχρι το βράδυ θα περιοριστούν κυρίως στο Αιγαίο και στη Θράκη, περιμένουμε την Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011. Στα Δωδεκάνησα αναμένονται λίγες νεφώσεις, ενώ στην Κρήτη τα φαινόμενα θα είναι τοπικού χαρακτήρα και πρόσκαιρα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 15 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 9 έως 16 στην Ήπειρο, από 8 έως 16 βαθμούς στα ανατολικά, από 9 έως 22 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 13 έως 17 βαθμούς στις νησιωικές περιοχές του Αιγαίου, ενώ στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν στους 21 - 22 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι – νοτιοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά τις πρωινές ώρες σχεδόν θυελλώδεις.

Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές κατά περιόδους και πιθανόν πρόσκαιρες καταιγίδες, περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 15 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι - νοτιοανατολικοί σχεδόν μέτριοι.

Βροχές κατά περιόδους περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 12 - 13 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί - νοτιοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: