www.kryfokamari.blogspot.com

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Παγκόσμιος τρομοκράτης η Σέχτα για το State Department

΄Εκπληξη δημιουργεί με σημερινή ανακοίνωση του State Department , με την οποία χαρακτηρίζει τη ΣΕΧΤΑ Επαναστατών παγκόσμια τρομοκρατική οργάνωση, σύμφωνα με την εκτελεστική εντολή 13224.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι " Η υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ κ. Χίλαρι Κλίντον προσέδωσε ειδικό χαρακτηρισμό στην Σέχτα Επαναστατών (ΣΕ) αποκαλώντας την Παγκόσμιο Τρομοκράτη. Η κ. Κλίντον προχώρησε στην ενέργεια αυτή ύστερα από διαβουλεύσεις με τα αμερικανικά υπουργεία Δικαιοσύνης και Οικονομικών. Η ενέργεια αυτή θα βοηθήσει στον έλεγχο της ροής οικονομικών πόρων πρός τη ΣΕ, αφού μέσω αυτής θα δεσμεύονται όλα τα περιουσιακά στοιχεία που υπόκεινται σε αμερικανική δικαιοδοσία στην οποία η ΣΕ έχει συμφέρον, και θα απαγορεύονται όλες οι συναλλαγές Αμερικανών με την οργάνωση αυτή.

Δήλωση Αμερικανού πρέσβη

"Ο σημερινός χαρακτηρισμός της Σέχτας Επαναστατών υπογραμμίζει το ενδιαφέρον της αμερικανικής κυβέρνησης για τρομοκρατικές ομάδες στην Ευρώπη. Η ενέργεια αυτή επίσης
αποδεικνύει την υποστήριξη της αμερικανικής κυβέρνησης στην προσπάθεια της Ελλάδας να εξαρθρώσει, ξεριζώσει και νικήσει την ομάδα αυτή" δήλωσε ο Αμερικανός πρέσβης κ. Ντάνιελ Μπένταμιν, συντονιστής αντιτρομοκρατικού αγώνα του Στέιτ Ντιπάρτμνετ.




Δεν υπάρχουν σχόλια: