www.kryfokamari.blogspot.com

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Ο καιρός στις 11.12.2010

Χαμηλές θερμοκρασίες σε ολόκληρη τη χώρα, χιονοπτώσεις στην Ανατολική Στερεά, στις Κυκλάδες και στην Κρήτη ακόμα και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο και πολύ θυελλώδεις βόρειους ανέμους στο Αιγαίο, περιμένουμε το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -6 ως 6 βαθμούς στη Β. Ελλάδα, 1 ως 7 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, -2 ως 7 στη Δυτική Ελλάδα, 5 ως 9 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Πολύ θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο, φτάνοντας τοπικά στα 9-10 μποφόρ στα νοτιοανατολικά πελάγη. Σχεδόν θυελλώδεις βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.

Ασθενείς βροχές στα νότια και χιονοπτώσεις στα βόρεια, συνοδεία ισχυρών βορείων ανέμων, περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική, με σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 6 βαθμούς. Θυελλώδεις βόρειοι-βορειοδυτικοί θα πνέουν στο Σαρωνικό και στο Ν.
Ευβοϊκό.

Καλό καιρό με χαμηλές θερμοκρασίες περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 3-4 βαθμούς. Ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: