www.kryfokamari.blogspot.com

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Ο καιρός σήμερα 12.09.2010

Aστατο καιρό με βροχές και τοπικές καταιγίδες στα ηπειρωτικά και στο Κεντρικό, Νότιο και Ανατολικό Αιγαίο περιμένουμε την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010. Ο καιρός όμως σταδιακά θα βελτιωθεί.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 25 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 15 έως 27 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 16 έως 23 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 17 έως 25 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 20 έως 26 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βορειοανατολικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και στο υπόλοιπο Αιγαίο δυτικοί – βορειοδυτικοί μέτριοι και τοπικά ισχυροί στρεφόμενοι σταδιακά στα δυτικά σε βόρειους με την ίδια ένταση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως
μέτριοι.

Aστατο καιρό με βροχές και στα βόρεια του νομού καταιγίδες αλλά και σταδιακή βελτίωση περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 24 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι έως ισχυροί και πρόσκαιρα σχεδόν θυελλώδεις αλλά σταδιακά θα
εξασθενήσουν.

Αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχών το πρωί περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 23 βαθμούς. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: