ΥΛΙΚΑ
3 φλυτζάνια αλεύρι
1 φλυτζάνι ελαιόλαδο
1 φλυτζάνι ζάχαρη
1 & 1/2 φλυτζάνι πορτοκαλόζουμο
1 ποτηράκι κονιάκ
1 φλυτζάνι σταφίδες μαύρες ή ξανθές
1 φλυτζάνι καρυδόψιχα
1 κουταλάκι κανέλλα
1 κουταλάκι γαρύφαλλο
1 κουταλάκι σόδα
2 κουταλάκια baking powder
Ξύσμα πορτοκαλιού
Δουλεύουμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ. Το αλεύρι το ρίχνουμε σιγά - σιγά.
Ψήνουμε στους 200 C για 45 λεπτά περίπου.
Συμβουλή: Μουλιάζουμε τις σταφίδες στο κονιάκ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου