3 μεγάλα κρεμμύδια σε ροδέλες
½ φλιτζάνι λευκό ξηρό κρασί
1 φλιτζάνι καλαμπόκι κονσέρβας
2 κουταλιές αλεύρι ή κορν – φλάουρ
1 λίτρο καυτό νερό με 2 κύβους κότας
Αλάτι – πιπέρι
100 ml κρέμα γάλακτος
100 γρ blue cheese, λιωμένο με πιρούνι
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ζεσταίνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε τα κρεμμύδια μέχρι να μαλακώσουν και να ξανθύνουν ανακατεύοντας συνεχώς. Ρίχνουμε το αλεύρι και σβήνουμε με το κρασί. Ανακατεύουμε καλά.
Προσθέτουμε το ζωμό και βράζουμε 20 λεπτά σε σιγανή φωτιά. Μετά προσθέτουμε το καλαμπόκι και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για άλλα 10 λεπτά.
Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και το τυρί. Ανακατεύουμε 2-3 λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί.
Καλή επιτυχία!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου