www.kryfokamari.blogspot.com

Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

Ανάκληση οχημάτων HONDA

Σε ανάκληση 498 οχημάτων HONDA μοντέλα Civic 4D και Stream παραγωγής 2001 και 2002 προχωρά η εταιρία ΓΕΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΕΒΕ, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή.


Στα συγκεκριμένα οχήματα υπάρχει η πιθανότητα -σε περίπτωση που ενεργοποιηθεί κατά τη διάρκεια ατυχήματος- ο αερόσακος του συνοδηγού να ανοίξει με περισσότερη από την κανονική πίεση φουσκώματος, και ενδεχομένως να προκαλέσει τραυματισμό στο άτομο που θα κάθεται στη θέση. Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι η λειτουργία των υπόλοιπων αερόσακων παραμένει ανεπηρέαστη, καθώς και ότι μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία σχετική περίπτωση ατυχήματος.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στα κατά τόπους εξουσιοδοτημένα συνεργεία της HONDA για να γίνει έλεγχος
και αντικατάσταση του μηχανισμού αερόσακου συνοδηγού, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την Τεχνική Διεύθυνση της εταιρείας ΓΕΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΕΒΕ στο τηλέφωνο 210 3483602 ή με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της στο τηλέφωνο 210 3483701 ή μέσω e-mail στη διεύθυνση: info@saracakis.gr .

Δεν υπάρχουν σχόλια: