www.kryfokamari.blogspot.com

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου από την Aegean Power


Mήνυση κατά παντός υπευθύνου για όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια των απεργιακών κινητοποιήσεων της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ από τις 20.06.2011 μέχρι και τις 29.06.2011, κατέθεσε την Τετάρτη 13 Ιουλίου, η ιδιωτική εταιρεία προμήθειας και εμπορίας ηλεκτρικού ρεύματος Aegean Power.


Συγκεκριμένα, η εταιρεία ζητεί να διωχθεί κάθε υπεύθυνος για το αδίκημα της παρακώλυσης της λειτουργίας κοινωφελών εγκαταστάσεων, αφού κατά τη διάρκεια των απεργιακών κινητοποιήσεων ανεστάλη η λειτουργία σειράς εργοστασίων ηλεκτροπαραγωγής, με αποτέλεσμα -όπως αναφέρει η εταιρεία- να πραγματοποιηθούν εκ περί τροπής περικοπές ηλεκτρικής ενέργειας επηρεάζοντας μεγάλο μέρος των καταναλωτών και πελατών της. «Το γεγονός αυτό είχε ως συνέπεια την τεχνητή μόχλευση της χονδρικής τιμής ρεύματος (ΟΤΣ) εις βάρος του συνόλου των προμηθευτών, αλλά και των Ελλήνων καταναλωτών. Ενδεικτικά αναφέρεται πως η AEGEAN POWER ζημιώθηκε περίπου 2.500.000 ευρώ μόλις σε 9
ημέρες», σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Καταλήγοντας η εταιρεία δηλώνει ότι θα προασπίσει με κάθε νόμιμο τρόπο τα συμφέροντα των καταναλωτών και πελατών της και θα υπερασπιστεί την διαδικασία απελευθέρωσης και υγιούς λειτουργίας, της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: