www.kryfokamari.blogspot.com

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

' Ακαρπη η συνάντηση Γ. Καμίνη - συμβασιούχων


Χωρίς αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε η συνάντηση του δημάρχου Αθηναίων, Γιώργου Καμίνη, με εκπροσώπους των συμβασιούχων δημοτικών υπαλλήλων, οι οποίοι από προχθές έχουν καταλάβει το δημαρχείο της Αθήνας και το αμαξοστάσιο των απορριμματοφόρων στην Ιερά Οδό.

Οι συμβασιούχοι ζητούν τη νομιμοποίησή τους και την αφαίρεση από την ημερήσια διάταξη του δημοτικού συμβουλίου του θέματος πρόσληψης νέων συμβασιούχων στον δήμο.

Ο κ. Καμίνης πρότεινε να αποσύρει το θέμα πρόσληψης νέων συμβασιούχων από τη διάταξη του συμβουλίου και να λήξει η κατάληψη στο δήμο και στο αμαξοστάσιο, ωστόσο η πρότασή του δεν έγινε αποδεκτή.

«Όπως είναι αντιληπτό, ο Δήμος Αθηναίων δεν μπορεί να λειτουργήσει κάτω από συνθήκες εκβιασμού και εκφοβισμού. Όταν μάλιστα το βασικό αίτημα των εργαζομένων έχει ικανοποιηθεί, αδυνατώ να καταλάβω με ποια συνδικαλιστικά κριτήρια λαμβάνεται αυτή η απόφαση για συνέχιση της κατάληψης. Φοβάμαι ότι εδράζεται πλέον σε πολιτικά κίνητρα» δήλωσε ο κ. Καμίνης και επεσήμανε ότι λόγω της μεγάλης κοσμοσυρροής στο κτίριο της πλατείας Κοτζιά, υπάρχουν κίνδυνοι λόγω της
στατικότητος του κτιρίου.

ΛΑΟΣ: Σε καλύτερη μοίρα οι παράνομοι μετανάστες


Αιχμές κατά του δημάρχου Αθηναίων άφησε ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ, Κωστής Αϊβαλιώτης, αναφερόμενος στο θέμα.

«Η νέα δημοτική αρχή της Αθήνας κατατάσσει σε καλύτερη μοίρα τους παράνομους, κατά δήλωση Ραγκούση, μετανάστες από τους μετέωρους εργαζόμενους στον Δήμο Αθηναίων», επισήμανε, τονίζοντας ότι ως Συνήγορος του Πολίτη ο κ. Καμίνης θα έπρεπε να ξέρει ότι τέτοιου είδους διακρίσεις είναι απολύτως καταδικαστέες.


Δεν υπάρχουν σχόλια: