www.kryfokamari.blogspot.com

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Συνεχής ανανέωση: Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά την Τετάρτη 9 Μαρτίου λόγω της κακοκαιρίας


Κλειστά θα παραμείνουν και την Τετάρτη όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην  Παλιά και τη Νέα Πεντέλη, την Εκάλη, την Πολιτεία, το Χαλάνδρι, το Μαρούσι, τα Μελίσσια, τους Θρακομακεδόνες, την Κηφισιά, τη Νέα Ερυθραία, τον Διόνυσο, τη Χασιά, τη Φυλή και τον Ωρωπό, για λόγους ασφαλείας των μαθητών μετά την χιονόπτωση που έπληξε την Αττική.

Οι αποφάσεις τους αναφέρονται στους εξής Δήμους - Σχολικές Μονάδες:

1. Δήμος Μαραθώνος ( Δημοτικό Σχολείο Βαρνάβα - Νηπιαγωγείο Βαρνάβα - Δημοτικό Σχολείο Ανατ. Νέας Μάκρης - Δημοτικός παιδικός Σταθμός Νέας Μάκρη )

2. Δήμος Διονύσου

3. Δήμος Ωρωπού

4. Του Ειδικού Δημοτικού Σχλείου και Νηπιαγωγείου Νταού Πεντέλης ( Ειδικά Σχολεία στο Δήμο
Μαραθώνα και Δήμο Ραφήνας ).

5. Δήμος Σπάτων - Αρτέμιδας ( 7ο και 4ο Δημοτικό Αρτέμιδας - 2ο Γυμνάσιο Αρτέμιδας και όλα τα νηπιαγωγεία Αρτέμιδας ).

6. Δήμος Αχαρνών ( Θρακομακεδόνες - Βαρυμπόμπη )

7. Δήμος Λαυρεωτικής Εάν οι καιρικές συνθήκες επιδεινωθούν κατά την διάρκεια της νύχτας, μετά από συνενόηση των Δήμων με την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, θα κλείσουν και άλλες σχολικές μονάδες όπου κριθεί αναγκαίο.


Στη Θεσσαλονίκη:

Τα σχολεία λειτουργούν κανονικά με εξαίρεση αυτά των ορεινών περιοχών. Συγκεκριμένα, κλειστά είναι τα σχολεία: Σοχού, Ασκού, Κρυονερίου, Λευκοχωρίου, Ξυλούπολης, Όσσας (και τα αντίστοιχα νηπιαγωγεία), όπως επίσης και τα γυμνάσια και λύκεια Σοχού και Λαχανά.

Στην επαρχία:

Το σύνολο των σχολείων της Ημαθίας δεν λειτουργούν, ενώ στη Θεσσαλία, κλειστά παραμένουν τα σχολεία στις ορεινές περιοχές των νομών: Καρδίτσας, Λάρισας, Μαγνησίας και Τρικάλων.

Κλειστά, όπως ανακοινώθηκε θα παραμείνουν και τα σχολεία στους νομούς Φλώρινας, Καστοριάς, Γρεβενών, Νάουσας, Ευρυτανίας, στα Τέμπη, αλλά και στους Νομούς Βοιωτίας και Φθιώτιδας όπως και στα Καλάβρυτα και την ορεινή Αιγιαλεια καθώς εκεί η χιονόπτωση ήταν ισχυρή.

Κανονικά, θα λειτουργήσουν τα σχολεία στους νομούς Κεντρικής Μακεδονίας, σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφέρειας.

Κλειστά θα είναι επίσης τα σχολεία: στην Αγία Παρασκευή, στη Μεταμόρφωση, στο Ψυχικό, στο Ηράκλειο, στο Γαλάτσι, στη Νέα Ιωνία, στο Βύρωνα, στου Ζωγράφου, στην Καισαριανή, στην Παλλήνη, Γέρακα, Ανθούσα, Γλυκά νερά, Παιανία, Αρτέμιδα, Σπάτα, Ραφήνα, Κορωπί, Μαρκόπουλο (περιμένουν έγκριση), Μαγούλα, Ασπρόπυργος, Μενίδι, Βίλια, Οινόη, Πετρούπολη, Χαλκηδόνα, Νέα Φιλαδέλφεια, το 4ο και 10ο στη Νίκαια, Σαλαμίνα,.


Στο Μαρκόπουλο τα σχολεία είναι ανοικτά

Δεν υπάρχουν σχόλια: