www.kryfokamari.blogspot.com

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Ο καιρός σήμερα 23.09.2010

Αυξημένες νεφώσεις με παροδικές βροχές στα ανατολικά και νότια τμήματα της χώρας, λίγες σποραδικές καταιγίδες κυρίως στην Κρήτη και διατήρηση των πολύ ενισχυμένων βόρειων ανέμων στο Αιγαίο, περιμένουμε την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 25 βαθμούς στη Β. Ελλάδα, από 17 έως 27 στη Δυτική Ελλάδα, από 13 έως 24 - 25 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 19 έως 24 στις νησιωτικές περιοχές, ενώ στο Ανατολικό Αιγαίο και στις νότιες ακτές της Κρήτης οι μέγιστες θα φτάσουν στους 27 - 28 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις και κατά περιόδους τοπικά θυελλώδεις, με εξαίρεση τα νότια και νοτιοανατολικά πελάγη όπου οι εντάσεις των ανέμων δε θα ξεπερνούν τα 5 μπ. Μέτριοι μέχρι ισχυροί άνεμοι ανατολικών κυρίως διευθύνσεων θα επικρατήσουν στο Ιόνιο.

Νεφώσεις, με ασθενείς βροχές κατά διαστήματα κυρίως στα βόρεια, περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 23 - 24 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες
διευθύνσεις ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις.

Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 23 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: