www.kryfokamari.blogspot.com

Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Κλείνει και τρίτη αεροπορική εταιρεία στη Βρετανία

Η εταιρεία Kiss Flights του ομίλου Flight Options, που ειδικευόταν σε φτηνές αεροπορικές εξορμήσεις, σταματάει την λειτουργία της όπως ανακοίνωσε η Yπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας της Βρετανίας. Η ανακοίνωση προκαλεί ανησυχία στους πελάτες της εταιρείας που είναι σε διακοπές ή πρόκειται να ταξιδέψουν, αν και οι βρετανικές αρχές είναι καθησυχαστικές.

Σύμφωνα με την υπηρεσία, οι περισσότεροι ταξιδιώτες δεν θα επηρεαστούν από το κλείσιμο. "Θα κάνουμε τα πάντα για να επιστρέψουν όλοι οι ταξιδιώτες" τονίζει εκπρόσωπος της Yπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας προσθέτοντας πως περίπου 13.000 άνθρωποι είναι αυτή τη στιγμή σε ταξίδι με αεροπλάνα της εταιρείας.


Ο αριθμός των πελατών που σχεδίαζαν διακοπές με την εταιρεία είναι 60.000 και τονίζεται ότι θα μπορούν να αιτηθούν επιστροφής των χρημάτων τους.

H Κιss Flights πρόσφερε και διαφήμιζε φτηνά αεροπορικά εισιτήρια για νησιά της Ελλάδας, αλλά και
άλλους μεσογειακούς προορισμούς όπως η Αίγυπτος, η Ισπανία και η Πορτογαλία.

Το μήνυμα που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα του ομίλου Flight Options ήταν λιτό."Από τις 17:00 η ώρα στις 17 Αυγούστου, ο όμιλος εταιρειών Flight Options σταματάει τη λειτουργία του. Περιμένουμε συμβουλές από την Yπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας και για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε εκεί ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: