www.kryfokamari.blogspot.com

Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Ο καιρός σήμερα 19.07.2010

Καλό και ζεστό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα, με τοπικές νεφώσεις στη Δυτική, Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα που τις θερμές ώρες της ημέρας θα πυκνώσουν δίνοντας βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά, περιμένουμε τη Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 35 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 22 έως 36 στην Κεντρική, Ανατολική και Νότια Ελλάδα, από 23 έως 34 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 23 ως 30 στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη, ενώ στο Ανατολικό Αιγαίο και στις νότιες ακτές της Κρήτης οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 35 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Ανατολικό Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και πιθανόν πρόσκαιρα κατά τόπους σχεδόν θυελλώδεις, ενώ στο Νότιο Αιγαίο θα πνεόυν από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί, με εξαίρεση τα Δωδεκάνησα όπου η έντασή τους δε
θα ξεπερνά τα 4 μπ. Στις υπόλοιπες θαλάσσιες περιοχές θα επικρατήσουν σχεδόν μέτριοι άνεμοι δυτικών κυρίως διευθύνσεων.

Καλό και ζεστό καιρό περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 35 - 36 βαθμούς, αλλά στα παράλια δε θα ξεπεράσει τους 31. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, μέτριοι στο Σαρωνικό, ισχυροί στο Ν. Ευβοϊκό.

Λίγες νεφώσεις, τοπικά πυκνότερες κατά τις θερμές ώρες της ημέρας, περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 33 - 34 βαθμούς. Σχεδόν μέτριοι νότιοι άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: