www.kryfokamari.blogspot.com

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Λύση ανεξαρτητοποίησης εξετάζουν τέσσερις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Πλήρη αποσαφήνιση των σχέσεών τους με την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε από τους Φώτη Κούβελη και Θανάση Λεβέντη ο Αλέξης Τσίπρας στις διαδοχικές συναντήσεις που είχε το απόγευμα στο γραφείο του στην Κουμουνδούρου .

Επί της ουσίας ο κ. Τσίπρας ζήτησε από τους δυο βουλευτές να ξεκαθαρίσουν αν θα συνεχίσουν να εκπροσωπούν την Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ, καλώντας τους να μην αυτοπροσδιορίζονται ως βουλευτές του ΣΥΝ ή ότι οτιδήποτε άλλο. "Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η παραδοξότητα”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας, ενώ σε αντίθετη περίπτωση τους ζήτησε να ανεξαρτητοποιηθούν, διαμηνύοντάς τους ότι “πρέπει να λειτουργούν όλοι με συγκεκριμένους κανόνες”.


Ο κ. Κουβέλης ανακοίνωσε στον πρόεδρο του ΣΥΝ ότι θα

παραιτηθεί από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος στην επικείμενη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ. Την ίδια ώρα οι πληροφορίες του enet αναφέρουν ότι εντός της εβδομάδας ο Φ. Κουβέλης, ο Θ. Λεβέντης, ο Γρ. Ψαριανός και ο Ν. Τσούκαλης θα ανεξαρτητοποιηθούν, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να προχωρήσουν άμεσα στη δημιουργία νέου πολιτικού φορέα. Οι τέσσερις προαναφερθέντες βουλευτές αναμένεται να καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους, σε συνάντηση που θα έχουν στο γραφείο του Φ.Κουβέλη.
enet

Δεν υπάρχουν σχόλια: